2021-08-13 10:54:28• hírek • Szatmár.ro

Ha részt venne az idei Véndiáktalálkozón, az előzetes regisztrációról se feledkezzen meg

A Szatmárnémeti Véndiákszövetség újabb hasznos információkat osztott meg közösségi oldalán az augusztus 28-ra tervezett Véndiáktalálkozóval kapcsolatban.

Amint arra felhívják a figyelmet, a járványhelyzet miatt idén egyetlen napon zajlik a Véndiáktalálkozó: augusztus 28-án délelőtt az osztályfőnöki órák megtartására van lehetőség a Református Gimnázium épületében (az itt zajló felújítási munkálatok miatt csak a szombati napon), délután pedig a most kevésbé hagyományos formában megszervezésre kerülő Véndiáktalálkozó programjaira kerül sor.


A szervezők arra kérik az érdekelt osztályokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot Jékel Zsuzsa tanárnővel a következő telefonszámon: +40 750 892 812, ő rendelkezésükre fogja bocsátani a termet.


„Ülőhely-foglalás a délutáni találkozóra a helyszínen, belépéskor fog megtörténni, miután leellenőrizzük a regisztrációt, az oltási igazolványokat, szükség esetén pedig szakemberek elvégzik a COVID-gyorstesztet. Ezután mindenki, aki jogosult a belépésre, egy karszalagot fog kapni, ami jelzi, hogy a Véndiáktalálkozó résztvevője. Kérünk minden véndiákot, aki ott szeretne lenni a találkozón, hogy az idő rövidségére és a helyek korlátozott számára  való tekintettel, regisztráljon mielőbb a már megadott módon” – üzeni a véndiákszövetség.


Mindazoknak, akik csatlakozni szeretnének az ünneplőkhöz, előzetesen regisztrálniuk kell. Ezt az ide kattintva elérhető formanyomtatvány segítségével lehet megtenni, illetve ugyanitt kell jelezni, hogy a résztvevő rendelkezik-e oltási igazolással vagy érvényes PCR teszttel, esetleg a helyszínen igényelné a gyorstesztet. Figyelem: minden személynek külön-külön regisztrációra lesz szüksége.


További információkat a Szatmárnémeti Véndiákszövetség Facebook-oldalán, a vdszszn@gmail.com e-mail címen vagy a 0040-740606633 és 0040-745013306-os telefonszámok egyikén lehet kérni. Amennyiben pedig a kifejezetten a regisztrációval kapcsolatban tenne fel kérdést, tárcsázza a 0040-742050824-es számot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: